Efectul asupra organismului

Cu siguranta arderea grăsimii fără nici un efort este practic inposibil și nicidecum nu ar trebui să vă fie frică de dificultățile care pot apărea odată ce ați luat această decizie. Cu atât mai mult că nutriționiștii moderni au în arsenalul lor o mare diversitate de diete. Este ceva rezervat și pentru persoanele care nu prea au timp pentru a găti.

Această dietă este bazată pe aceia că poate lipsi cina fierbinte, micul dejun poate fi luat din produsele rămase de ieri. Zilnic veți consuma aproximativ 1600 de calorii, așa că nu veți suferi de foame.

În primul rând aveți nevoie în mod clar să vă planificați ziua și să determinați la ce oră veți lua micul dejun, prânzul și cina.  Va trebui să găsiți o modalitate de a mânca de mai multe ori câte puțin.

Meniul echilibrat va oferi organismului tot de ce are nevoe. Alimentarea de 6 ori pe zi cu porții mici  vă va izbăvi de senzația de foame atunci când sunt restricții în alimentare.

Această dietă vă va ajuta să pierdeți până la 1-2.5 kg pe săptămână. Dacă doriți să obțineți rezultate mai semnificative,este necesar de a reduce caloriile. Pentru aceasta, pur și simplu micșorați cantitatea porțiilor.

Este recomandat să folosiți produse lactate cu conținut de grăsime scăzut, piept de pui, pește și pâine din faină integrală. În cereale nu adaugați unt, zahăr și sare.

Exemplu de meniu și rezultatele dietei

Prima zi

  • Micul dejun: 80 g de fulgi de ovăz cu lapte; 200 ml de suc ​​de mere.
  • Gustare: 1 portocală.
  • Pranz: 140 g de pui fiert; 50 g de pâine neagră; 100 g de salata de morcov crud cu oțet, pătrunjel, ulei vegetal.
  • Gustare: 1 măr.
  • Cina: 90 g de pește în cuptor cu un cartof fiert; 200 g de salata de legume proaspete.
  • Înainte de culcare: 200 ml de iaurt cu conținut scăzut de grăsime.

A doua zi

  • Micul dejun: 80 g de de hrișcă; 1 măr; 200 ml de chefir cu conținut scăzut de grăsime.
  • Gustare: salata din: 1 mar, 1 portocala, 1 pară  și 50 ml de iaurt cu conținut scăzut de grăsime.
  • Pranz: 2 sandwich-uri din pâine integrală cu ton in suc propriu; 100 g de salata din legume proaspete; 200 ml de chefir cu conținut scăzut de grăsime.
  • Gustare: 1 măr.
  • Cina: 100 g de de pește; 100 g de orez fiert amestecat cu morcov și ceapă; 80 g de salată din conopidă.
  • Înainte de culcare: 100 ml de iaurt cu conținut scăzut de grăsime.

A treia zi

  • Micul dejun: 50 g de fulgi de ovăz; 200 ml de lapte degresat; 100 g de căpșuni.
  • Gustare: 1 kiwi.
  • Pranz: 100 g de carne de pui fiartă; 100 g de broccoli; 100 g de salată de roșii și castraveți;
  • Gustare: 100 g de brânză de vaci degresată cu stafide.
  • Cina:100  g de tocanăde varză;100 g de chiftele.
  • Înainte de culcare: 100 ml de iaurt cu conținut scăzut de grăsime.

A patra zi

  • Micul dejun: 1 chiflă cu brânză; 100 ml de iaurt;
  • Gustare:  2 oricare fructe, preferabil pere.
  • Pranz: 2 sandwich-uri cu conservă de pește, roșii și pătrunjel.
  • Gustare: 1 măr copt cu miere și căpșuni.
  • Cina: 100 g de carne de vită cu 2 cartofi fierți; 150 g de salata din legume proaspete.
  • Înainte de culcare: 200 ml de chefir cu conținut scăzut de grăsime.

A cincea zi

  • Micul dejun: omletă din trei oua; 200 ml suc de portocale.
  • Gustare:  80 g de fructe uscate.
  • Pranz: 140 g de carne de pui fiartă; 50 g de pâine neagră; 100 g de salata din legume proaspete.
  • Gustare: 1 măr.
  • Cina: 100 g de de pește; 80 g de orez fiert; 100 g de salata din legume proaspete.
  • Înainte de culcare: 100 ml de iaurt cu conținut scăzut de grăsime.

A șasea zi

  • Micul dejun: 80 g de fulgi de ovăz cu lapte; 1 ou fiert.
  • Gustare:  1 măr;
  • Pranz: 120 g de pește; 50 g de pâine neagră; 150 g de salata din legume proaspete.
  • Gustare: 100 g de brânză de vaci degresată cu stafide.
  • Cina: 100 g de peste la cuptor cu legume; 200 g salata din legume verzi;
  • Înainte de culcare: 150 ml de chefir cu conținut scăzut de grăsime.

A șaptea zi

  • Micul dejun: 80 g de fulgi de ovăz; 200 ml de suc ​​de mere.
  • Gustare: 1 portocală.
  • Pranz: 140 g de pui fiert; 50 g de pâine neagră; 100 g de salata din legume proaspete.
  • Gustare: 1 măr.
  • Cina: 120 g de pui fiert;  80 g de orez fiert; 100 g de salata de legume proaspete.
  • Înainte de culcare: 200 ml de chefir cu conținut scăzut de grăsime.

Principalele rezultate ale acestei diete – arderea grăsimilor, curățarea organismului, creșterea vitalității si buna dispoziție.

Această dietă vă va permite să preparați rapid bucatele fără a pierde timp și puteri pentru prepararea bucatelor bogate în grăsimi și foarte calorice.